inspiration

Grahamspandekage

75 gr. grahamshvedemel
75 gr. hvedemel
1 æg
ca. 4½ dl mælk
3 spsk. olie
6 tykke porrer eller 12 tynde
½ portion gulerodspuré
1-2 tsk. knust timian

De to slags mel piskes i mælken. Æg og olie tilsættes, og dejen hviler ca. 15 min. Der bages 12 pandekager af dejen. Porrerne koges møre og afdryppes godt. Gulerodspureen fordeles på pandekagerne. Der lægges en hel eller en halv porre på hver pandekage, og lidt timian drysses på. Pandekagerne rulles sammen om fyldet.

Pandekagerne lægges i et smurt ovnfast fad og varmes igennem i en 200
grader varm ovn i ca. 10 min.

En eller to slags salat kan serveres til pandekagerne.


 
Opskrifter

Om Bakkedalen
Bakkedalens filosofi
Om biodynamik
Links
Organic Grown

Tværgyden 1, Horne, 5600 Fåborg

kontakt

nyhedsbreve