inspiration

Sæt ostekuglerne på frokostbordet. Stik dem evt. fast med en tændstik på et stykke ristet brød eller på et stykke pumpernikkel.

12 kugler.

200 g. flødeost naturel.
2 dl piskefløde
2 fed hvidløg
1 rød chili, kan udelades.
1 blad ramsløg, kan udelades
Salt og peber
Bøgeblade, nyudsprungne.


Rør det hele sammen, ramsløgene skal fint hakkes, til en cremet men fast konsistens. Smag til med salt og peber.
Sæt ostecremen i køleskabet en times tid.
Skyl bøgebladene og dup dem tørre. Tril ostecremen til små kugler og pak dem ind i bøgebladene. Hold bladene fast med en tandstikker. Arrangere ostekuglerne på et fad, dyp med olie og kværn lidt peber over.


 
Opskrifter

Om Bakkedalen
Bakkedalens filosofi
Om biodynamik
Links
Organic Grown

Tværgyden 1, Horne, 5600 Fåborg

kontakt

nyhedsbreve